Anja boronjek. Slakovčanin je prijavljen i zbog pokušaja ubojstva

ANJA BORONJEK

anja boronjek

I iako joj nije jasno zašto ju je ostavio iako joj je rekao da ima neke osjećaje prema njoj, Anja za njega ima samo riječi hvale, - On je prekrasna osoba, danas je stvarno takvih malo. Anja Bornjek je 31-godišnjakinja koja se bezbroj puta opekla u ljubavi. Što je sve Anja rekla našoj ekipi iz 'Sve u šest' i gdje je to ona priznala, pogledajte sami u priloženom videu. On je prekrasna osoba, danas je stvarno takvih malo, neka se trgne i nek' si nađe nekoga. Odluka je to istražnog suca Županijskog suda u Zagrebu.

Next

Anjine nesretne ljubavi: Lojzek ju odbio, drugi počinio ubojstvo

anja boronjek

Susjedi pričaju kako je u kući gdje se dogodilo ubojstvo često bilo galame i vike i tu se, kažu, vodio vrlo buran život. Već u šali su pali i prvi autogrami, zaustavljanja na ulici i pitanja jesam li to zaista ja — objašnjava Anja. Iako nije našla muškarca svog života na selu, nakon sudjelovanja u emisiji mnogi će je zasigurno htjeti pobliže upoznati. Kraj Livaje, koji je u vrijeme ubojstva imao 2,6 promila alkohola u krvi, pronađen je i nož kojim je prijetio partnerici, a potom i ubio 44-godišnju Ž. Od srca mu to želim - poručila mu je Anja. Nakon ispitivanja, Županijsko državno odvjetništvo Vukovar sumnjiči 56-godišnjaka da je u subotu prijetio izvanbračnoj partnerici s kojom je u posljednje vrijeme živio, 36-godišnjoj Anji Boronjek, i da ju je sutradan, u nedjelju, u Slakovcima uz prijetnje kuhinjskim nožem pokušao usmrtiti.

Next

Anjine nesretne ljubavi: Lojzek ju odbio, drugi počinio ubojstvo

anja boronjek

S nekima da, a s nekima ne jer ovisi kako sam raspoložena. Nakon što je napustila show, našoj ekipi iz 'Sve u šest' je priznala da zna gdje je pogriješila te Lojzeku želi sve najbolje. Policija je istog dana kada je ubojstvo počinjeno potvrdila novinarima kako je svih troje sudionika ovog tragičnog događaja poznato policiji po počinjenju više prekršajnih i kaznenih djela zbog kojih je u toj kući policija više puta intervenirala, ali u policiji ne navode o kakvim se ne djelima radi. Deset minuta nakon dojave policijska ekipa bila je na mjestu zločina. Tijelo mladića još nije pronađeno. Neka se trgne i nek' si nađe nekoga. On je prekrasna osoba, danas je stvarno takvih malo.

Next

Anja iz 'Ljubav je na selu' ima novu frizuru, a čini se i dečka

anja boronjek

Kada je Livaja nožem zadao smrtonosan ubod u grudi Ž. Avantura Anje Boronjek u 'Ljubav je na selu' završila je nakon što ju je njezin Lojzek poslao doma. Osim po nagloj naravi, kandidatkinja se istaknula kratkom, izbrijanom frizurom, ali na društvenim mrežama postoje i fotografije iz vremena kada je imala dužu kosu, na kojima su je mnogi jedva prepoznali. Iako Anjina ljubavna avantura nije završila ni brakom ni zarukama, te ju je Alojz poslao s farme bez obzira na intimne trenutke, temperamentna sudionica showa Ljubav je na selu otkrila je za da ne žali ni za čim te da od Alojza ne očekuje ništa. . Mnogi je s tamnom kosom do vrata i našminkanu nisu ni prepoznali. Iako muškarca svog života nije pronašla, Anji nakon sudjelovanja u showu prilaze mnogi koji je žele upoznati, a ona je spremna da ljubav ponovno uđe u njezin život.

Next

Slobodna Dalmacija

anja boronjek

Od srca mu to želim — priznala je simpatična Anja te dodala da je spremna pronaći novu ljubav. Ova kandidatkinja isticala se po nagloj naravi, ali i kratkoj frizuri, no na društvenim mrežama moguće je vidjeti Anjine fotografije iz vremena kad je još imala kosu. Sve se događalo u kući osumnjičenika u kojoj je živio s 36-godišnjakinjom i u koju je iz za sada još nepoznatih razloga došla Ž. Do mladića iz Osijeka došli su na osnovi provjere zapisa poziva s mobitela 21-godišnjaka. Od srca mu to želim — poručila je Anja Boronjek. Kako smo izvijestili, mladić iz Osijeka osumnjičen je da je 7.

Next

Klara Perko, Anja Boronjek, Tanja Jovanović Matić i Paola Valić Bekić promijenile su se nakon showova

anja boronjek

. . . . .

Next

Klara Perko, Anja Boronjek, Tanja Jovanović Matić i Paola Valić Bekić promijenile su se nakon showova

anja boronjek

. . . . . .

Next

ANJA BORONJEK

anja boronjek

. . . . . . .

Next